NL | EN
CONTACT

Diensten

BBA Binnenmilieu BV houdt zich sinds 1996 bezig met binnenmilieu, gezond bouwen, installatietechniek, bouwfysica en arbeidsomstandigheden.

Eén van onze hoofdactiviteiten is het onderzoeken van gebouwen met binnenklimaatklachten. BBA maakt gebruik van de zogenaamde ‘Building in Use-methode’ of gebouwonderzoek, die een zeer compleet inzicht geeft in de problematiek van een gebouw en de gebruikers ervan. Met dit inzicht kunnen we u helpen met het realiseren van een comfortabel binnenmilieu.

Een tweede adviesactiviteit van BBA is de nieuwbouw- en verbouwadvisering. Ook bij het creëren van nieuwe plannen of het aanpassen van bestaande situaties, kunnen we u ondersteunen in het maken van de juiste keuze door een overwogen planbeoordeling. Zo ontwikkelen we gezonde installatieconcepten en verzorgen we de kwaliteitsbewaking van uw binnenmilieu.

BBA gelooft in ontwikkeling. Door te participeren aan fundamenteel onderzoek (Research & Development) werken we mee aan een beter binnenklimaat en gezondere mensen in Nederland. Vanuit dit oogpunt delen we onze expertise door bedrijven, overheidsinstellingen en universiteiten te ondersteunen met kennisontwikkeling, kennisoverdracht en cursussen. BBA Binnenmilieu BV is een onafhankelijke partij en onze medewerkers treden bijvoorbeeld op als onafhankelijke getuige-deskundige in binnenmilieu gerelateerde rechtszaken, geven lezingen en participeren in denktanks en commissies.