NL | EN
CONTACT

Woningen

De omgeving waar we de meeste tijd doorbrengen is onze woning. Gemiddeld brengen we zelfs zo’n 30% van ons leven door in de slaapkamer, terwijl een gezonde luchtkwaliteit daar niet vanzelfsprekend is. BBA Binnenmilieu zet zich op verschillende manieren in voor gezonde en comfortabele woningen.

BBA adviseert ontwikkelaars, woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren. In de (voor)ontwerpfase van een woning, kunnen we als partner de opdrachtgever adviseren in het ontwerpproces. Zowel voor nieuwbouw als renovatie en voor alle verschillende typen woningen, van villa tot zolderkamer.

Heeft u al een ontwerp gereed?

BBA kan u adviseren door middel van een planbeoordeling. Voordat de (ver)bouw gestart wordt maken we de eindkwaliteit van het binnenmilieu inzichtelijk en geven we aan waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn.

Bent u benieuwd naar het binnenmilieu in een bestaande woning?

BBA kan o.a. met metingen en inspecties een gebouwonderzoek uitvoeren. Door middel van een rapportage krijgt u inzicht in de huidige kwaliteit samen met praktische adviezen ter verbetering van de situatie. Heeft u klachten betreffende het binnenmilieu in uw woning en bent u benieuwd naar de bevindingen van een onafhankelijke adviseur, dan is BBA een geschikte partij voor het uitvoeren van een onafhankelijk deskundigenonderzoek.